Hotel ibis Casa Sidi Maarouf

Grand Casablanca (bölge), Kazablanka
Hotel ibis Casa Sidi Maarouf Genel
Hotel ibis Casa Sidi Maarouf Genel
Hotel ibis Casa Sidi Maarouf Genel
Hotel ibis Casa Sidi Maarouf Genel
Hotel ibis Casa Sidi Maarouf Genel
Image More +76 fotoğraf
Hotel ibis Casa Sidi Maarouf
La Colline II Sidi Maarouf Route De Nouasser Grand Casablanca (bölge), Kazablanka

Hotel ibis Casa Sidi Maarouf misafirlere Kazablanka (Ain Chock) bölgesinde, Casanearshore Parkı ve Casa Near Shore ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Ain Diab Plajı ile 5,3 mi (8,5 km) ve II. Hasan Camisi ile 6,6 mi (10,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

85 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kazablanka bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 915 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Junior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x