Domo Casablanca

Grand Casablanca (bölge), Kazablanka
Domo Casablanca Genel
Domo Casablanca Genel
Domo Casablanca Genel
Domo Casablanca Genel
Domo Casablanca Genel
Image More +47 fotoğraf
Domo Casablanca
Immeuble les Quatre Temps 3 La Colline II Sidi Maarouf Grand Casablanca (bölge), Kazablanka

Domo Casablanca misafirlere Kazablanka (Ain Chock) bölgesinde, Casanearshore Parkı ve Casa Near Shore ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Ain Diab Plajı ile 5,3 mi (8,5 km) ve II. Hasan Camisi ile 6,6 mi (10,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 115 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 52-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Family Oda
Room
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x