Kathmandu Grand Hotel

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Kathmandu Grand Hotel Genel
Kathmandu Grand Hotel Genel
Kathmandu Grand Hotel Genel
Kathmandu Grand Hotel Genel
Kathmandu Grand Hotel Genel
Image More +41 fotoğraf
Kathmandu Grand Hotel
Chaksibari Marg, Thamel Katmandu Vadisi, Kathmandu

Kathmandu Grand Hotel size Kathmandu merkezinde, Temples of the Elements ile 5 dakika yürüyüş ve Three Goddesses Temples ile 8 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pashupatinath Tapınağı ile 3,1 mi (5,1 km) ve Boudhanath ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 31 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Misafirler 6 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir ve otobüs durağı servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Apart
Apart Daire
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Süit
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x