Hotel Mustang Holiday

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Hotel Mustang Holiday Öne Çıkan Resim
Hotel Mustang Holiday Yerinde Yemek
Hotel Mustang Holiday Dış Mekanlar
Hotel Mustang Holiday Dış Mekanlar
Hotel Mustang Holiday Oda
Image More +4 fotoğraf
Hotel Mustang Holiday
Bahadhur Bhawan, Jyatha Thamel Katmandu Vadisi, Kathmandu

Hotel Mustang Holiday misafirlere Kathmandu (Thamel) bölgesinde, Temples of the Elements ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Three Goddesses Temples ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pashupatinath Tapınağı ile 3,2 mi (5,1 km) ve Boudhanath ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

33 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x