Hotel Buddha

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Hotel Buddha Genel
Hotel Buddha Genel
Hotel Buddha Öne Çıkan Resim
Hotel Buddha Dış Mekan
Hotel Buddha İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Buddha
Thamel Katmandu Vadisi, Kathmandu

Kathmandu (Thamel) bölgesindeki Hotel Buddha misafirlere Temples of the Elements ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve Three Goddesses Temples ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Garden of Dreams (Rüya Bahçesi) ile 1 km (0,7 mil) ve Kathesimbhu Stupa ile 1,3 km (0,8 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 35 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odanızda bir Tempur-Pedic yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde alışveriş ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo Süit
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x