Alpine Hotel & Apartment

Katmandu Vadisi, Kathmandu
Alpine Hotel & Apartment Genel
Alpine Hotel & Apartment Genel
Alpine Hotel & Apartment Genel
Alpine Hotel & Apartment Öne Çıkan Resim
Alpine Hotel & Apartment Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Alpine Hotel & Apartment
Chaksibari Marg Opp Manang Hotel, Thamel Katmandu Vadisi, Kathmandu

Kathmandu (Thamel) bölgesindeki Alpine Hotel & Apartment konaklamanızda Katmandu Durbar Meydanı ve Swayambhunath ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu lüks otel Garden of Dreams (Rüya Bahçesi) ile 1 km (0,6 mi) ve Charumati Stupa Budist Tapınağı ile 4,8 km (3 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için ücretli su parkı ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x