Hung Long Harbour Hotel

Kuzey Vietnam, Cát Bà
Hung Long Harbour Hotel Genel
Hung Long Harbour Hotel Genel
Hung Long Harbour Hotel Genel
Hung Long Harbour Hotel Genel
Hung Long Harbour Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +62 fotoğraf
Hung Long Harbour Hotel
268 Road 1-4, Cat Ba Island Kuzey Vietnam, Cát Bà

Hung Long Harbour Hotel misafirlere Hai Phong (Cat Hai) bölgesinde, Cat Co Plajı ve Tung Thu Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Lan Ha Körfezi ile 1,2 mi (2 km) ve Cannon Hisarı ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 89 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Süit
Süit
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Basic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x