Cat Ba Golden Holiday Hotel

Kuzey Vietnam, Cát Bà
Cat Ba Golden Holiday Hotel Genel
Cat Ba Golden Holiday Hotel Genel
Cat Ba Golden Holiday Hotel Öne Çıkan Resim
Cat Ba Golden Holiday Hotel Dış Mekan
Cat Ba Golden Holiday Hotel Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Cat Ba Golden Holiday Hotel
305 Nui Ngoc, Cat Ba Island Kuzey Vietnam, Cát Bà

Hai Phong (Cat Hai) bölgesindeki Cat Ba Golden Holiday Hotel konaklamanızda Cat Co Plajı ve Tung Thu Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Lan Ha Körfezi ile 2 km (1,2 mil) ve Cannon Hisarı ile 2 km (1,2 mil) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada buzdolabı ve ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Family Room With Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x