Cat Ba Pod Hostel

Kuzey Vietnam, Cát Bà
Cat Ba Pod Hostel Genel
Cat Ba Pod Hostel Öne Çıkan Resim
Cat Ba Pod Hostel Dış Mekan
Cat Ba Pod Hostel Dış Mekan
Cat Ba Pod Hostel Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Cat Ba Pod Hostel
224 Mot Thang Tu Cat Ba Town Kuzey Vietnam, Cát Bà

Cat Ba Pod Hostel misafirlere Hai Phong (Cat Hai) bölgesinde, Cat Co Plajı ve Tung Thu Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kapsül otel Halong Bay Marina ile 30,4 mi (49 km) ve Cannon Hisarı ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Cat Ba Pod Hostel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

39 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Ortak
Ortak Ranzalı Oda (Single Bed)
Room
Ortak Ranzalı Oda (Double Bed)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x