House on Olof Palme

Windhoek
House on Olof Palme Öne Çıkan Resim
House on Olof Palme Dış Mekan
House on Olof Palme Dış Mekan
House on Olof Palme İç Mekan
House on Olof Palme Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
House on Olof Palme
Olof Palme Street , Windhoek

Windhoek bölgesindeki House on Olof Palme konaklamanızda Wernhil Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Old Supreme Court ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Zoo Park (Hayvanat Bahçesi Parkı) ile 2 mi (3,3 km) ve Turnhalle ile 2,3 mi (3,6 km) mesafede.

Dinner on Request, House on Olof Palme misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda (Bath/Shower)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (Shower Only)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x