The Elegant Guesthouse

Windhoek
The Elegant Guesthouse Dış Mekan
The Elegant Guesthouse Dış Mekan
The Elegant Guesthouse Dış Mekan
The Elegant Guesthouse Dış Mekan
The Elegant Guesthouse İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
The Elegant Guesthouse
56 Ziegler St , Windhoek

The Elegant Guesthouse misafirlere Windhoek bölgesinde, tarihi bölgede, Old Supreme Court ve Turnhalle 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Post Street Mall Pazarı ile 1,4 mi (2,3 km) ve National Art Gallery ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

17 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Luxury Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x