The Olive Exclusive Apartment

Windhoek
The Olive Exclusive Apartment Genel
The Olive Exclusive Apartment Öne Çıkan Resim
The Olive Exclusive Apartment Dış Mekan
The Olive Exclusive Apartment Kahvaltı
The Olive Exclusive Apartment Yerinde Yemek
Image More +9 fotoğraf
The Olive Exclusive Apartment
22 Promenaden Road, Eros , Windhoek

The Olive Exclusive Apartment misafirlere Windhoek merkezinde, Old Supreme Court ve Turnhalle ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı pansiyon National Art Gallery ile 0,8 mi (1,3 km) ve Namibya Ulusal Sanat Evi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

The Olive Exclusive Apartment misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x