The Olive Exclusive All-Suite Hotel

Windhoek
The Olive Exclusive All-Suite Hotel Genel
The Olive Exclusive All-Suite Hotel Genel
The Olive Exclusive All-Suite Hotel Öne Çıkan Resim
The Olive Exclusive All-Suite Hotel Dış Mekan
The Olive Exclusive All-Suite Hotel Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
The Olive Exclusive All-Suite Hotel
22 Promenaden Road , Windhoek

The Olive Exclusive All-Suite Hotel misafirlere Windhoek bölgesinde, banliyöde, Old Supreme Court ve Turnhalle 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel National Art Gallery ile 1 mi (1,6 km) ve Kudu Statue ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için The Olive Restaurant ideal; otelin restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için şömine olan 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Junior Süit
Room
Premier Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x