Hotel Villa Groff

Etschtal, Italian Alps
Hotel Villa Groff Genel
Hotel Villa Groff Genel
Hotel Villa Groff Genel
Hotel Villa Groff Genel
Hotel Villa Groff Öne Çıkan Resim
Image More +114 fotoğraf
Hotel Villa Groff
Via Stazione 80 Etschtal, Italian Alps

Hotel Villa Groff konaklamanızda Ora merkezinde, Elena Walch ile 8 dakika sürüş mesafesinde ve Alois Lageder ile 12 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Caldaro Gölü ile 8,3 km (5,2 mil) ve Castel Firmiano ile 23 km (14,3 mil) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 spa küveti ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz bitişik şaraphane ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x