Bio-Hotel & Residence Kaufmann

Etschtal, Ora
Bio-Hotel & Residence Kaufmann Genel
Bio-Hotel & Residence Kaufmann Genel
Bio-Hotel & Residence Kaufmann Genel
Bio-Hotel & Residence Kaufmann Öne Çıkan Resim
Bio-Hotel & Residence Kaufmann Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Bio-Hotel & Residence Kaufmann
Fleimstalstraße 16 Etschtal, Ora

Ora bölgesindeki Bio-Hotel & Residence Kaufmann konaklamanızda, Catores- Scuola di Alpinismo ve Cantina Tramin Winery ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Dolomit ile 20,9 mi (33,6 km) ve Caldaro Gölü ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Bio-Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.30 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 35 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x