Hotel Tyrol

Etschtal, Italian Alps
Hotel Tyrol Öne Çıkan Resim
Hotel Tyrol Dış Mekan
Hotel Tyrol Dış Mekan
Hotel Tyrol Dış Mekan
Hotel Tyrol Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel Tyrol
Bäckergasse 17 Etschtal, Italian Alps

Hotel Tyrol misafirlere Ora merkezinde, Adige Nehri ve Catores- Scuola di Alpinismo ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Dolomit ile 20,8 mi (33,5 km) ve Caldaro Gölü ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca kayak dolabı, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x