Albergo Plattenhof

Etschtal, Termeno Sulla Strada del Vino
Albergo Plattenhof Öne Çıkan Resim
Albergo Plattenhof Dış Mekan
Albergo Plattenhof İç Mekan
Albergo Plattenhof İç Mekan
Albergo Plattenhof İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Albergo Plattenhof
Söll 33 Etschtal, Termeno Sulla Strada del Vino

Albergo Plattenhof konaklamanızda Termeno Sulla Strada del Vino bölgesinde, Caldaro Gölü ile 5,6 km (3,5 mi) ve Valle dell'Adige ile 17,2 km (10,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Monticolo Gölü ile 20,2 km ve Fiera Bolzano ile 25,9 km mesafede.

Restoranda Albergo Plattenhof misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için bitişik şaraphane, açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Süit (Blauburgunder)
Executive
Executive Süit (Merlot)
Room
Deluxe Süit (Gewürztraminer)
Room
Standard Süit (Lagrein)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x