Seehotel Ambach

Etschtal, Campi al Lago
Seehotel Ambach Genel
Seehotel Ambach Genel
Seehotel Ambach Genel
Seehotel Ambach Genel
Seehotel Ambach Genel
Image More +58 fotoğraf
Seehotel Ambach
Campi al Lago 3 Etschtal, Campi al Lago

Caldaro Sulla Strada del Vino bölgesindeki Seehotel Ambach misafirlere göl üzerinde, Caldaro Gölü ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Güney Tirol Şarap Müzesi ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mendel Kablolu Treni ile 5,2 km ve Lido di Termeno ile 10,6 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 32 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda, Balkon, Göl Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Göl Manzaralı
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Göl Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x