Hôtel Les Orchidées

Cotonou
Hôtel Les Orchidées Genel
Hôtel Les Orchidées Genel
Hôtel Les Orchidées Genel
Hôtel Les Orchidées Öne Çıkan Resim
Hôtel Les Orchidées Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hôtel Les Orchidées
Boulevard de la Marina , Cotonou

Hôtel Les Orchidées misafirlere Cotonou merkezinde, Artisanal Center ve Fidjrosse Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Cotonou Merkez Camisi ile 1,7 mi (2,8 km) ve Fondation Zinsou ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

39 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit, Küçük Mutfak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x