Home Residence Hotel

Cotonou
Home Residence Hotel Öne Çıkan Resim
Home Residence Hotel Dış Mekan
Home Residence Hotel Dış Mekan
Home Residence Hotel Kahvaltı
Home Residence Hotel Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Home Residence Hotel
Cadjehoun , Cotonou

Home Residence Hotel misafirlere Cotonou merkezinde, Fondation Zinsou ve Artisanal Center ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Fidjrosse Plajı ile 1,3 mi (2 km) ve Cotonou Merkez Camisi ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için Rooftop 360 ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Superior Süit, 2 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Şehir Manzaralı
Room
Premium Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x