Hotel du Port

Cotonou
Hotel du Port Genel
Hotel du Port Genel
Hotel du Port Genel
Hotel du Port Genel
Hotel du Port Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Hotel du Port
Avenue de la Marina 08 BP 1133 , Cotonou

Cotonou bölgesindeki Hotel du Port konaklamanızda, Artisanal Center ve Fondation Zinsou ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Fidjrosse Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Cotonou Merkez Camisi ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 64 oda mevcuttur. Odanızda bir Tempur-Pedic yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize bilgisayar ve ücretsiz kablolu İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Gece kulübü, açık havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, kuaför ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x