B&B Chez Rita

Cotonou
B&B Chez Rita Öne Çıkan Resim
B&B Chez Rita Dış Mekan
B&B Chez Rita Dış Mekan
B&B Chez Rita Dış Mekan
B&B Chez Rita İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
B&B Chez Rita
55 Rue 235 9.098 Zongo Ehuzu , Cotonou

B&B Chez Rita konaklamanızda Cotonou merkezinde, Fidjrosse Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Marche Dantokpa ile 7 dakika mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Cotonou Katedrali ile 3,2 km (2 mil) ve Grand Marché de Dantokpa ile 3,3 km (2,1 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca genel oturma odası ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda (Zomai)
Economy
Economy Oda (Nokoue)
Room
Comfort Oda (Amazone)
Room
Comfort Oda (Savane)
Room
Signature Oda (Atlantique)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x