Norfolk Heritage Airport Villa

Western Province
Norfolk Heritage Airport Villa Genel
Norfolk Heritage Airport Villa Öne Çıkan Resim
Norfolk Heritage Airport Villa Dış Mekan
Norfolk Heritage Airport Villa Dış Mekan
Norfolk Heritage Airport Villa Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Norfolk Heritage Airport Villa
55, Lion City, 5th Lane , Western Province

Norfolk Heritage Airport Villa misafirlere Seeduwa - Katunayake bölgesinde, iş merkezinde ve Supuwath Arana Dini Kuruluşu ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Negombo Plajı ile 6,4 mi (10,3 km) ve Andiambalama Tapınağı ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odalarda mutfak mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ücretsiz bebek bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x