Hoan Thien My Bungalow

Güney Vietnam, Phu Quoc
Hoan Thien My Bungalow Öne Çıkan Resim
Hoan Thien My Bungalow Dış Mekan
Hoan Thien My Bungalow Dış Mekan
Hoan Thien My Bungalow Dış Mekan
Hoan Thien My Bungalow Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Hoan Thien My Bungalow
111 Tran Hung Dao Duong Dong Town Güney Vietnam, Phu Quoc

Hoan Thien My Bungalow misafirlere Phu Quoc bölgesinde, plaj yakınında, Phu Quoc Gece Pazarı ve Dinh Bà Thủy Long Thánh Mẫu ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Phu Quoc Plajı ile 1,6 mi (2,6 km) ve Shophouse Grand World ile 13,5 mi (21,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Bungalov
Room
Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x