Saigon Phu Quoc Resort

Güney Vietnam, Phu Quoc
Saigon Phu Quoc Resort Genel
Saigon Phu Quoc Resort Genel
Saigon Phu Quoc Resort Genel
Saigon Phu Quoc Resort Genel
Saigon Phu Quoc Resort Öne Çıkan Resim
Image More +59 fotoğraf
Saigon Phu Quoc Resort
62 Tran Hung Dao Street Duong Dong Town Güney Vietnam, Phu Quoc

Saigon Phu Quoc Resort misafirlere Phu Quoc merkezinde, Phu Quoc Gece Pazarı ve Dinh Bà Thủy Long Thánh Mẫu ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Phu Quoc Plajı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Shophouse Grand World ile 13,5 mi (21,7 km) mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak seven misafirler için Saigon ideal; resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 98 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz ve spa küveti dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Phu Quoc bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 1615 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Beachfront
Beachfront Villa (VIP)
Presidential
Presidential Süit, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası (Starcruise)
Room
Panorama Room, Garden View
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı (Starcruise)
Room
President Suite, 2 Bedroom (79m2)
Room
Junior President Suite, Beachfront 46m2

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x