Eden Lodge

Antsiranana Province, Andranira
Eden Lodge Genel
Eden Lodge Genel
Eden Lodge Öne Çıkan Resim
Eden Lodge Dış Mekan
Eden Lodge Dış Mekan
Image More +47 fotoğraf
Eden Lodge
Baobab Beach, Anjanojano Antsiranana Province, Andranira

Eden Lodge misafirlere Ambanja bölgesinde, körfez yakınında, Nosy Tanikely Ulusal Parkı ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede ve Mahatsinjo Kutsal Ağacı ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı küçük otel Lokobe Ulusal Parkı ile 11 mi (17,6 km) mesafede.

Eden Lodge misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya özel plaj gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x