Villa les Orchidées

Madirokely
Villa les Orchidées Genel
Villa les Orchidées Öne Çıkan Resim
Villa les Orchidées Dış Mekan
Villa les Orchidées Dış Mekan
Villa les Orchidées Dış Mekan
Image More +119 fotoğraf
Villa les Orchidées
Matsabory, Andampy, 207 Ambatoloaka , Madirokely

Villa les Orchidées konaklamanızda Nosy Be bölgesinde, Madirokely Plajı ile 0,5 km (0,3 mi) ve Mahatsinjo Kutsal Ağacı ile 10,6 km (6,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı pansiyon Nosy Tanikely Ulusal Parkı ile 10,6 km ve Lokobe Doğa Koruma Alanı ile 15,4 km mesafede.

Yerel ve uluslararası mutfak sevenler için chambre N 1 de 33 m2 restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 15 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kumarhanede şanslarını deneyebilir; ayrıca, dinlenmek isteyen misafirlerimiz için gece kulübü ve açık havuz vardır. Bu Belle Époque stili pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Yakındaki temalı parkta bir gün planlıyorsanız, (ücretli) servisi kullanabilirsiniz.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda, 2 Yatak Odası, Bağlantılı Odalar, Okyanus Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Oda
Room
Deluxe Oda, Sigara İçilmez
Room
Family Stüdyo, Sigara İçilmez, Havuz Manzaralı
Room
Big Panoramic Suite with Sea and Garden view
Room
Big Panoramic Suite with Sea,Garden and Pool view

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x