Vanio Lodge

Nosy Be
Vanio Lodge Öne Çıkan Resim
Vanio Lodge Dış Mekan
Vanio Lodge Dış Mekan
Vanio Lodge Dış Mekan
Vanio Lodge Dış Mekan
Image More +24 fotoğraf
Vanio Lodge
La plage madiro kely , Nosy Be

Vanio Lodge misafirlere Nosy Be bölgesinde, plaj yakınında ve Madirokely Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu küçük otel Mahatsinjo Kutsal Ağacı ile 7,1 mi (11,4 km) ve Nosy Tanikely Ulusal Parkı ile 7,1 mi (11,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 5 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x