Hotel Ambatoloaka

Madirokely
Hotel Ambatoloaka Öne Çıkan Resim
Hotel Ambatoloaka Dış Mekan
Hotel Ambatoloaka Dış Mekan
Hotel Ambatoloaka Dış Mekan
Hotel Ambatoloaka Dış Mekan
Image More +21 fotoğraf
Hotel Ambatoloaka
Madirokely , Madirokely

Hotel Ambatoloaka konaklamanızda Nosy Be bölgesinde, Madirokely Plajı ile 0,2 km (0,1 mi) ve Mahatsinjo Kutsal Ağacı ile 11,1 km (6,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Nosy Tanikely Ulusal Parkı ile 11,1 km (6,9 mil) ve Lokobe Doğa Koruma Alanı ile 15,9 km (9,9 mil) mesafede.

Restoranda Hotel Ambatoloaka misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 64 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve geniş duş başlıkları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Plaj Manzaralı
Room
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Economy Oda
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak, Plaj Manzaralı
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x