Hôtel Ambalamanga

Madirokely
Hôtel Ambalamanga Dış Mekan
Hôtel Ambalamanga Dış Mekan
Hôtel Ambalamanga Dış Mekan
Hôtel Ambalamanga Dış Mekan
Hôtel Ambalamanga Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hôtel Ambalamanga
Route du Cratère , Madirokely

Hôtel Ambalamanga konaklamanızda Nosy Be bölgesinde, Madirokely Plajı ile 0,3 km (0,2 mi) ve Mahatsinjo Kutsal Ağacı ile 10,7 km (6,7 mi) mesafede olacaksınız. Bu apart daire Nosy Tanikely Ulusal Parkı ile 10,7 km (6,7 mil) ve Lokobe Doğa Koruma Alanı ile 15,6 km (9,7 mil) mesafede.

Restoranda Hôtel Ambalamanga misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Romantic Ev, 1 Yatak Odası, Mutfak, Bahçe Manzaralı
Room
Family Ev, 3 Yatak Odası, Mutfak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x