Doi Su Resort

Ham Thuan Nam
Doi Su Resort Genel
Doi Su Resort Genel
Doi Su Resort Genel
Doi Su Resort Genel
Doi Su Resort Genel
Image More +70 fotoğraf
Doi Su Resort
Thuan Quy Village Phan Thiet , Ham Thuan Nam

Ham Thuan Nam bölgesindeki Doi Su Resort konaklamanızda Tien Thanh Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Ke Ga Deniz Feneri ile 8 dakika mesafede olacaksınız. Bu plaj olan resort otel Tà Cú Mountain ile 10 mi (16,2 km) ve Red Dunes ile 10,9 mi (17,6 km) mesafede.

Beach restaurant yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 3 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 43 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya açık havuz dâhil diğer dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Tepe Manzaralı
Room
Bungalov, Bahçe Manzaralı
Room
Bungalov, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x