Rock Water Bay Beach Resort & Spa

Ham Thuan Nam
Rock Water Bay Beach Resort & Spa Genel
Rock Water Bay Beach Resort & Spa Genel
Rock Water Bay Beach Resort & Spa Öne Çıkan Resim
Rock Water Bay Beach Resort & Spa Dış Mekan
Rock Water Bay Beach Resort & Spa İç Mekan
Image More +54 fotoğraf
Rock Water Bay Beach Resort & Spa
Ke Ga, Tan Thanh , Ham Thuan Nam

Ham Thuan Nam bölgesindeki Rock Water Bay Beach Resort & Spa misafirlere okyanus kıyısında, Tien Thanh Plajı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Ke Ga Deniz Feneri ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Red Dunes ile 13,2 mi (21,3 km) ve Tà Cú Mountain ile 16 mi (25,8 km) mesafede.

The Ocen View Restaurant restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 117 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sauna ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, Denize Sıfır
Room
Deluxe Villa, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x