Farosea Hotels & Resorts

Ham Thuan Nam
Farosea Hotels & Resorts Genel
Farosea Hotels & Resorts Genel
Farosea Hotels & Resorts Öne Çıkan Resim
Farosea Hotels & Resorts Dış Mekan
Farosea Hotels & Resorts Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Farosea Hotels & Resorts
DT 719, Thuan Qui Ward Ham Thuan Nam District , Ham Thuan Nam

Ham Thuan Nam bölgesindeki Farosea Hotels & Resorts misafirlere okyanus kıyısında, Tien Thanh Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Ke Ga Deniz Feneri ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Co.op mart Phan Thiet ile 25,9 km (16,1 mi) ve Phan Thiet Plajı ile 26 km (16,2 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 98 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda (Family)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Family Oda (Suite)
Room
Executive Süit
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Plaj Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Superior Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x