Sonata Resort & Spa

Phan Thiet
Sonata Resort & Spa Genel
Sonata Resort & Spa Genel
Sonata Resort & Spa Genel
Sonata Resort & Spa Genel
Sonata Resort & Spa Genel
Image More +81 fotoğraf
Sonata Resort & Spa
Km17, Lac Long Quan, Tien Thanh , Phan Thiet

Phan Thiet bölgesindeki Sonata Resort & Spa konaklamanızda Tien Thanh Plajı ve Ke Ga Deniz Feneri ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan resort otel Mui Ne Plajı ile 31,4 mi (50,5 km) ve Red Dunes ile 9,3 mi (14,9 km) mesafede.

Vietnam mutfağı seven misafirler için Sen Restaurant ideal; resort otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 75 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra açık havuz ve açık tenis kortu dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Phan Thiet bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 2583 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x