Green Organic Villas

Phan Thiet
Green Organic Villas Genel
Green Organic Villas Genel
Green Organic Villas Genel
Green Organic Villas Öne Çıkan Resim
Green Organic Villas Dış Mekan
Image More +65 fotoğraf
Green Organic Villas
Thon Tien Phu, Xa Tien Thanh , Phan Thiet

Phan Thiet bölgesindeki Green Organic Villas misafirlere okyanus kıyısında, Tien Thanh Plajı ve Ke Ga Deniz Feneri ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Mui Ne Plajı ile 30,5 mi (49,1 km) ve Red Dunes ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan Farm Restaurant misafirlere denize sıfır restoran keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Plaj barında ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler 7 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda En Büyük (King) Boy çekyat vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 4000-cm LCD televizyon ve dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu Akdeniz stili resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 2 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x