Centara Grand Beach Resort Phuket

Güney Tayland, Karon
Centara Grand Beach Resort Phuket Genel
Centara Grand Beach Resort Phuket Genel
Centara Grand Beach Resort Phuket Genel
Centara Grand Beach Resort Phuket Genel
Centara Grand Beach Resort Phuket Genel
Image More +152 fotoğraf
Centara Grand Beach Resort Phuket
683 Patak Road, Karon Beach Güney Tayland, Karon

Centara Grand Beach Resort Phuket misafirlere Karon bölgesinde, plajda, Karon Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Patong Plajı ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Kata Plajı ile 2,9 mi (4,6 km) ve Kamala Plajı ile 9 mi (14,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan The Cove yemek servisi için ideal, bu resort otelde toplam 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 262 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, ücretsiz su parkı ve yapay nehir mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Karon bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 6200 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Okyanus Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, 2 Çift Kişilik Yatak, Kişiye Özel Havuzlu
Deluxe
Deluxe Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kişiye Özel Havuzlu
Villa,
Villa, 1 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu
Premier
Premier Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kişiye Özel Havuzlu
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Premium Deluxe)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Spa)
Room
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x