Centara Villas Phuket

Güney Tayland, Karon
Centara Villas Phuket Genel
Centara Villas Phuket Öne Çıkan Resim
Centara Villas Phuket Dış Mekan
Centara Villas Phuket Dış Mekan
Centara Villas Phuket Kahvaltı
Image More +66 fotoğraf
Centara Villas Phuket
701 Patak Road, Karon Beach, Muang Güney Tayland, Karon

Centara Villas Phuket misafirlere Karon bölgesinde, deniz kıyısında, Karon Plajı ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Patong Plajı ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kata Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Kamala Plajı ile 8,4 mi (13,4 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 72 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Spa)
Room
Deluxe Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Villa, 2 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Villa, 2 Tek Kişilik Yatak, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Villa, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x