Boutique Beach

Dhigurah
Boutique Beach Genel
Boutique Beach Genel
Boutique Beach Genel
Boutique Beach Genel
Boutique Beach Genel
Image More +52 fotoğraf
Boutique Beach
70 Beach Road , Dhigurah

Boutique Beach, misafirlere Dhigurah seyahatlerinde, plajda konaklama ayrıcalığı sunmaktadır. Otel Dhigurah Plajı ile birkaç dakika mesafededir. Bu her şey dâhil otel Büyük Banyan Botanik Bahçesi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Green Zone Limanı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için tam dâhildir.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (including daily snorkeling trip)
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Includes Daily Excursion & Snorkeling)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x