Dhiguveli Maldives

Dhigurah
Dhiguveli Maldives Genel
Dhiguveli Maldives Öne Çıkan Resim
Dhiguveli Maldives Dış Mekan
Dhiguveli Maldives Dış Mekan
Dhiguveli Maldives Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Dhiguveli Maldives
Beach Road , Dhigurah

Dhigurah bölgesinde plajda konaklama ayrıcalığı sunan Dhiguveli Maldives Dhigurah Plajı ile birkaç dakika mesafede hizmet vermektedir. Ayrıca Dhidhoofinolhu Marina otele yakındır. Bu plaj olan pansiyon Maafushivaru Ada İskelesi ve Maafushivaru Adası Plajı civarındadır.

Restoranda Dhiguveli Maldives misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 19 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Room
Family Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x