White Sand Dhigurah

Dhigurah
White Sand Dhigurah Genel
White Sand Dhigurah Genel
White Sand Dhigurah Öne Çıkan Resim
White Sand Dhigurah Dış Mekan
White Sand Dhigurah Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
White Sand Dhigurah
Mageedhy Magu Irish Dhigurah , Dhigurah

White Sand Dhigurah misafirlere Dhigurah bölgesinde, plaj yakınında, Bunbaru Public Beach ve Himendhoo Thila 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Dhigurah Plajı ve Dhidhoofinolhu Marina civarındadır.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 24 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca bebek bakımı (ücretli), piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. Ücretsiz bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Standard
Standard Oda
Süit,
Süit, Jakuzi
Room
Deluxe Oda, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x