Bliss Dhigurah

Dhigurah
Bliss Dhigurah Genel
Bliss Dhigurah Genel
Bliss Dhigurah Genel
Bliss Dhigurah Genel
Bliss Dhigurah Genel
Image More +128 fotoğraf
Bliss Dhigurah
South Ari Atoll , Dhigurah

Dhigurah bölgesindeki Bliss Dhigurah misafirlere okyanus kıyısında, Büyük Banyan Botanik Bahçesi ve Green Zone Limanı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon İbrahim Kalaafaan Camii ve Tapınağı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Bunbaru Public Beach ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Hermit's restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz 2 spa küveti keyfinden sonra özel plajda dinlenebilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Family
Family Oda
Süit
Süit
Executive
Executive Dört Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x