Dhigurah Retreat Beach

Dhigurah
Dhigurah Retreat Beach Genel
Dhigurah Retreat Beach Genel
Dhigurah Retreat Beach Genel
Dhigurah Retreat Beach Genel
Dhigurah Retreat Beach Genel
Image More +33 fotoğraf
Dhigurah Retreat Beach
Beach Road, A Dh Dhigurah , Dhigurah

Dhigurah Retreat Beach misafirlere Dhigurah bölgesinde, plaj yakınında, Bunbaru Public Beach ve Himendhoo Thila 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Dhigurah Plajı ve Dhidhoofinolhu Marina yakınındadır.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için buzdolabı olan 4 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Super Deluxe Room
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x