Blue Green E3-a1

Kuzey Kıyısı, Sosua
Blue Green E3-a1 Genel
Blue Green E3-a1 Genel
Blue Green E3-a1 Genel
Blue Green E3-a1 Genel
Blue Green E3-a1 Genel
Image More +52 fotoğraf
Blue Green E3-a1
Blue Green unit A1 Escondido Bay, Playa Laguna (Laguna Beach) Kuzey Kıyısı, Sosua

Blue Green E3-a1 misafirlere Sosua bölgesinde, plaj yakınında, Laguna Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Laguna SOV Eğlence Merkezi ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Sosua Plajı ile 2,8 mi (4,6 km) ve Dorada Plajı ile 15,2 mi (24,5 km) mesafede.

Blue Green E3-a1 içindeki 3 restoran yemek servisi yapmaktadır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın olan odalarda evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere çamaşır makinesi/kurutma makinesi ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Ücretli su parkı, açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve gözetimli çocuk bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x