Bayrock 2 B1

Kuzey Kıyısı, Sosua
Bayrock 2 B1 Genel
Bayrock 2 B1 Genel
Bayrock 2 B1 Genel
Bayrock 2 B1 Genel
Bayrock 2 B1 Genel
Image More +52 fotoğraf
Bayrock 2 B1
BayRock 2 unit B1 Escondido Bay, Playa Laguna (Laguna Beach) Kuzey Kıyısı, Sosua

Bayrock 2 B1 misafirlere Sosua bölgesinde, plajda, Laguna Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Laguna SOV Eğlence Merkezi ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Dorada Plajı ile 15,2 mi (24,4 km) ve Sosua Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Bayrock 2 B1 içindeki 3 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimiz mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz ücretli su parkı, açık havuz ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca gözetimli çocuk bakımı, barbekü ızgaraları ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve asansör vardır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Daire,
Daire, 3 Yatak Odası, Mutfak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x