Blue Green E2 B2

Kuzey Kıyısı, Sosua
Blue Green E2 B2 Genel
Blue Green E2 B2 Genel
Blue Green E2 B2 Genel
Blue Green E2 B2 Genel
Blue Green E2 B2 Genel
Image More +49 fotoğraf
Blue Green E2 B2
Blue Green Residential, unit E2 B2 Escondido Bay, Playa Laguna (Laguna Kuzey Kıyısı, Sosua

Blue Green E2 B2 misafirlere Sosua bölgesinde, plaj yakınında, Laguna Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Laguna SOV Eğlence Merkezi ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Dorada Plajı ile 15,2 mi (24,5 km) ve Sosua Plajı ile 2,8 mi (4,6 km) mesafede.

Blue Green E2 B2 içindeki 3 restoran yemek servisi yapmaktadır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve mikrodalga fırın olan odalarda evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için ücretli su parkı, açık havuz ve spor salonu vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve gözetimli çocuk bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x