Playa Laguna Beach Condos

Kuzey Kıyısı, Sosua
Playa Laguna Beach Condos Öne Çıkan Resim
Playa Laguna Beach Condos Dış Mekan
Playa Laguna Beach Condos Dış Mekan
Playa Laguna Beach Condos Kahvaltı
Playa Laguna Beach Condos Oda Düzeni
Image More +39 fotoğraf
Playa Laguna Beach Condos
Calle 4 Playa Laguna Kuzey Kıyısı, Sosua

Playa Laguna Beach Condos misafirlere Sosua bölgesinde, plajda, Laguna SOV Eğlence Merkezi ve Museo de la Comunidad Judía de Sosúa 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Sosua Plajı ile 2,6 mi (4,2 km) ve Dorada Plajı ile 15 mi (24,1 km) mesafede.

Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spa küveti gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Daire,
Daire, 1 Yatak Odası
Comfort
Comfort Daire
Classic
Classic Daire
Signature
Signature Daire, 2 Yatak Odası
Room
Standard Daire
Room
Signature Daire
Room
Premium Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x