Bayrock 2 A1

Kuzey Kıyısı, Sosua
Bayrock 2 A1 Genel
Bayrock 2 A1 Genel
Bayrock 2 A1 Genel
Bayrock 2 A1 Genel
Bayrock 2 A1 Genel
Image More +58 fotoğraf
Bayrock 2 A1
BayRock 2 unit A1 Escondido Bay, Playa Laguna (Laguna Beach) Kuzey Kıyısı, Sosua

Sosua bölgesindeki Bayrock 2 A1 konaklamanızda, Laguna Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Laguna SOV Eğlence Merkezi ile 8 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Sosua Plajı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Dorada Plajı ile 15,2 mi (24,4 km) mesafede.

Bayrock 2 A1 içindeki 3 restoran yemek servisi yapmaktadır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Ücretli su parkı, açık havuz ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, barbekü ızgaraları ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x