Sunshine Hotel And Residences

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Sunshine Hotel And Residences Öne Çıkan Resim
Sunshine Hotel And Residences Dış Mekan
Sunshine Hotel And Residences Dış Mekan
Sunshine Hotel And Residences Dış Mekan
Sunshine Hotel And Residences Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Sunshine Hotel And Residences
217/1 Moo 10, Soi.8, Beach Road Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Sunshine Hotel And Residences misafirlere Pattaya merkezinde, just a Pattaya Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu çevre dostu otel Jomtien Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Yemek servisi için All Day Cafe ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 274 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Sunshine
Room
Seaview

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x