Sunbeam Hotel Pattaya

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Sunbeam Hotel Pattaya Genel
Sunbeam Hotel Pattaya Genel
Sunbeam Hotel Pattaya Genel
Sunbeam Hotel Pattaya Genel
Sunbeam Hotel Pattaya Öne Çıkan Resim
Image More +59 fotoğraf
Sunbeam Hotel Pattaya
217/27 Soi 8, Pattaya Beach Road Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Sunbeam Hotel Pattaya konaklamanızda Pattaya merkezinde, CentralFestival Pattaya Beach alışveriş merkezi ve Pattaya Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Pattaya Memorial Hastanesi ile 0,3 km ve Alcazar Kabaresi ile 1,1 km mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için SIAMESE BISTRO restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 270 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Pattaya bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4273 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x