@ Abelia Guest House

Cape Winelands
@ Abelia Guest House Öne Çıkan Resim
@ Abelia Guest House İç Mekan
@ Abelia Guest House Oda Manzaraları
@ Abelia Guest House Oda Düzeni
@ Abelia Guest House Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
@ Abelia Guest House
62 Abelia Street Somerset West , Cape Winelands

@ Abelia Guest House misafirlere Cape Town (Somerset West) bölgesinde, Strand Golf Club ve Lourensford Wine Estate ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Cheetah Outreach ile 2,7 mi (4,4 km) ve Helderberg Doğa Koruma Alanı ile 2,8 mi (4,4 km) mesafede.

Misafirler özel havuz ve düz ekran televizyon olan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Özel küçük mutfak ve içinde buzdolabı ve mikrodalga fırın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda (Corporate)
Room
Comfort Oda (Boat)
Room
Oda (with view)
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x